”soluţii complete pentru tipar flexo”

exprimă dorinţa noastră de a oferi producătorilor de ambalaje soluţii profesionale pentru tipar flexo, conform unui sistem complex de management al calităţii, cu mare transparenţă în comunicare şi promovarea tehnologiei de tipărire flexografică.

IMAGINEA CONTEAZĂ

Asistenţă tehnică

 

Scopul societăţii este de a oferi soluţii complete pentru tipar. Considerăm că doar comercializarea unor produse pentru industria flexo nu acoperă necesităţile clienţilor noştri.

 

Unul dintre serviciile de bază este testarea maşinilor de tipărit în vederea stabilirii performanţelor acestora şi a posibilităţilor optime pentru tipărire.

Firma utilizează diferite clişee pentru test, atât analogice cât şi digitale, aparate de măsură a densităţii culorii, precum şi un program specializat care permite stabilirea unei curbe de compensare a dot gain-ului, balansul de gri, puterea de acoperire şi alte caracteristici importante atât pentru producătorul de ambalaje cât şi pentru noi, ca producător de cerneluri şi clişee.

 

După executarea clişeelor, înainte de imprimare, oferim clientului consultanţă de specialitate referitoare la parametrii care trebuie respectaţi în vederea obţinerii unor rezultate de bună calitate şi la solicitarea acestora, participăm la imprimare.

 

Pentru controlul formei de tipar, a printului şi al proofului avem un dispozitiv 3D Troika, un sistem optim pentru verificarea şi analiza întregului proces de fabricare a formelor de tipar, precum şi a procesului de imprimare.

Avantajele mari la Flexo Cam, ANI Cam sunt: verificarea cu acurateţe a punctului de raster de la zonele de luminozitate maximă până la zonele închise (umbre), este portabil, se poate realiza inspecţia clişeului, a cilindrului sleeve şi a cilindrului Anilox.

photo_gallery_by_id_5

Pentru o mai bună colaborare şi în scopul promovării noilor descoperiri tehnice în domeniu, organizăm cursuri la firma noastră sau la sediul beneficiarului împreună cu invitaţi de la firme din străinătate cu mare experienţă în domeniu. Participăm de asemenea la diferite simpozioane naţionale şi internaţionale.

 

Orice nelămurire sau solicitare suplimentară poate fi discutată cu departamentul tehnic.