”soluţii complete pentru tipar flexo”

exprimă dorinţa noastră de a oferi producătorilor de ambalaje soluţii profesionale pentru tipar flexo, conform unui sistem complex de management al calităţii, cu mare transparenţă în comunicare şi promovarea tehnologiei de tipărire flexografică.

IMAGINEA CONTEAZĂ

Despre noi

 

Carpatgraf S.A. a luat fiinţă pe 20 aprilie 1999, fiind una din primele firme cu capital integral privat din domeniu din România. Activitatea societăţii a fost la început comerţul cu clişee flexografice, cu cerneluri pe bază de apă şi solvent, cu plăci şi consumabile offset.

 

Astăzi Carpatgraf este o companie modernă, orientată spre viitor, deservind atât industria poligrafică cât și o gamă largă de utilizatori finali.

 

Compania s-a extins în mod semnificativ în ultimii ani prin investiții majore în tehnologie, procese și oameni

 

Angajamentul nostru de a crește și de a inova asigură Carpatgraf să rămână în prim-planul industriei.

 

Credem puternic în stabilirea unor parteneriate reciproc avantajoase cu clienții noștri, oferind cea mai bună calitate, deservire rapidă și prețuri competitive.

 

În prezent deţinem:

  • două linii tehnologice pentru producţia de clişee
  • avem  posibilitatea reproducerii imaginii digitale direct pe placa de fotopolimer cu ajutorul unui echipament modern “SPARK XT” fabricat de Esko Graphics (Belgia), care utilizează tehnologia laser (Computer-to-plate)
  • un atelier pentru pregătirea filmului digital pentru transpunerea lucrărilor grafice pe fotopolimer
  • studio pentru executarea graficii şi prelucrare pre-press dotate cu staţii grafice şi periferice specializate (două imagesetter-e, un plotter 1m lăţime, software specializat pentru ambalaje Esko PackEdge, software specializat pentru grafică computerizată prin pachetele de programe Adobe şi Corel)
  • o linie pentru montajul pe folie a clişeelor pentru carton ondulat; aparate de măsură şi control (foto spectrometru + un microscop 3D Troika)