• ”ami a flexonyomtatáshoz kell”

    Professzionális flexonyomtatási megoldásokat kínálunk a csomagolóanyag-gyártóknak. Szolgáltatásaink szintjét növeli minőségbiztosítási rendszerünk, cégünk ügyfélbarát kommunikációs stratégiája és elkötelezettségünk a flexonyomtatás népszerűsítése mellett.
ÉLEN AZ ELŐKÉSZÍTÉSBEN

Üdvözöljük Carpatgraf honlapján!


Célunk, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal minél inkább kielégítsük mindazok igényeit, kik nemcsak termékeik minőségére figyelnek, hanem azok kifogástalan csomagolására is. Nálunk megtalálja azokat a fogyóanyagokat, alaptermékeket, melyekre a csomagolóanyagokra való nyomtatáskor szüksége van; ugyanakkor műszaki tanácsadást is biztosítunk.

Flexo nyomóformák

 

 

A flexo nyomóformákat analóg módon (film segítségével) vagy digitálisan (Computer-to-plate) állítjuk elő.

 

A használt alapanyag a legjobb minőségű, a választék gazdagsága pedig lehetővé teszi, hogy a nyomóformák minden nyomtatási felületnek és nyomtatási típusnak megfeleljenek.


... részletek

Festékek

 

 

Fejlesztés alatt.
... részletek

Flexonyomógépek

 

 

A Carpatgraf Rt. nemcsak flexo nyomóformákat és festékeket forgalmaz.


2006 márciusától az angliai székhelyű Edale keskenysávú felxonyomógép-gyártó hivatalos romániai képviselője, és 2008 januárjától a magyarországi Varga Flexo gépeit  is forgalmazza.... részletek

Műszaki tanácsadás

 

 

A Carpatgraf Rt., hogy kielégítse az ügyfelek igényeit, a termékforgalmazás mellett műszaki tanácsadást is nyújt.

 

Alapszolgáltatás a nyomógépek tesztelése; az ügyfelek kérésére részt veszünk a nyomtatásoknál, továbbá szakmai felkészítőket tatunk akár partnereink székhelyén is.


... részletek