”soluţii complete pentru tipar flexo”

exprimă dorinţa noastră de a oferi producătorilor de ambalaje soluţii profesionale pentru tipar flexo, conform unui sistem complex de management al calităţii, cu mare transparenţă în comunicare şi promovarea tehnologiei de tipărire flexografică.

IMAGINEA CONTEAZĂ

Articole Recente

Arhivă Ştiri

Alegeţi Anul:


25.03.2011

Tipografia THEA - instalare echipament flexo Edale distribuit de Carpatgraf

V.H: Bună ziua, stăm de vorbă la Tipografia THEA cu Dl. Florin Anghel şi cu Dl. Fejer Laszlo de la Carpatgraf în legătură cu recenta instalare a unei maşini flexo Edale, care va aduce un plus de valoare Tipografiei THEA, prin etichetele realizate de această dată pe folie de plastic. Începem cu Dl. Fejer Laszlo care ne va prezenta în câteva cuvinte această nouă instalare pentru Edale - Carpatgraf în România.

 

Fejer Laszlo: Este deja a doua maşină flexo din noua generaţie de utilaje Edale instalată în România de către Carpatgraf. Pentru Carpatgraf, care operează de 11 ani în domeniul flexo, a fost o plăcere să cunoască şi să încheie un contract de reprezentare pentru România cu firma Edale. Edale nu este cel mai cunoscut brand în România din domeniul echipamentelor flexo, dar având în vedere faptul că Edale fabrică utilaje flexo începând cu anii ’50 şi luând în considerare simplitatea interfeţei de operare (user friend) şi diversitatea echipamentelor ce pot fi încorporate, putem afirma faptul că Edale fabrică utilaje flexo atât de competitive încât acestea pot cuncura oricând cu brand-urile mai cunoscute în România din acest domeniu.

 

V.H: Înţeleg că preţul echipamentelor Edale este mai bun pentru piaţa românească.

 

Fejer Laszlo: Situaţia cu preţul este următoarea: firma Edale, fiind specializată, este mult mai aproape de satisfacerea cerinţelor concrete ale clientului. Şi aceasta contează cel mai mult. Calitatea pe care ei o realizează având în vedere tradiţia şi know-how acumulat este similară cu cea a firmelor concurente din domeniul flexo. Preţul utilajelor Edale faţă de cel al firmelor concurente este mai competitiv, deoarece au în vedere costurile fixe mai mici ce sunt încorporate în preţul utilajelor.

 

V.H: Domnule Director Florin Anghel, ce va însemna pentru Dumneavoastră, pentru tipografia THEA, această investiţie şi ce veţi aduce în plus clienţilor de pe piaţa românească?

 

Florin Anghel: Vom aduce un plus de calitate, o altă direcţie şi anume cea către tiparul flexo, deoarece noi până acum realizam etichetele doar prin tipar offset. În continuare ne aşteptăm la o evoulţie pozitivă a cererii de etichete din partea clienţilor datorită trecerii de la sistemul de etichetare semiautomată a produselor la etichetarea automată care obligă realizarea etichetelor în sistem flexo în rolă.
Suntem convinşi că instalarea acestei maşini de tipar flexo de la Edale ne va aduce un real avantaj competitiv.

 

www.lumea-tiparului.ro