”soluţii complete pentru tipar flexo”

exprimă dorinţa noastră de a oferi producătorilor de ambalaje soluţii profesionale pentru tipar flexo, conform unui sistem complex de management al calităţii, cu mare transparenţă în comunicare şi promovarea tehnologiei de tipărire flexografică.

IMAGINEA CONTEAZĂ

Societatea Varga-Flexo SRL a fost înfiinţată în anul 1993, fondatorul acesteia Dl. Varga Endre, avea pe atunci o experienţă de mai bine de cincisprezece ani în proiectarea şi fabricarea utilajelor flexografice. A înfiinţat această firmă împreună cu fiul său Dl. Varga Dénes, din hotărârea de a asigura pieţei de desfacere utilaje de tipar flexografic, laminatoare şi utilaje de debitat role de înaltă calitate la preţuri accesibile. Feedback-urile pozitive și relația bună cu clienții din Europa demonstrează faptul că am reușit să obținem o poziție competitivă pe piață.

Varga-Flexo încearcă în permanență să onoreze acele cerințe, unde calitatea bună de tipărire este primordială, unde trecerea de la o lucrare la alta să se realizeze rapid, exploatarea utilajului să fie cât mai economicoasă, și utilajul să fie conceput și construit în așa fel încât șă vină în ajutorul operatorului. Este esențial gândirea pe termen lung, deoarece toate utilajele noastre fucționeză perfect din 1993 până astăzi. Clienții noștri au încredere în noi la cumpărare, de aceea noi trebuie să-i sprijinim și să asigurăm suport în permanență ce se materializează printr-un parteneriat pe termen lung, ce se bazează pe încredere.

Sediul central și service-ul se află în Budapesta, tot aici se află și un laborator de cercetare, proiectare și testare a tehnicilor de angrenare și control, care sunt dezvoltate aici înainte să fie înglobate în utilajele noi. Fabricarea utilajelor se realizează în fabrica noastră din Lengyelóti, unde cu o capacitate tot mai extinsă și cu modernizarea permanentă a tehnologiilor servim nevoile crescânde ale clienților noștri. Contactul şi parteneriatul cu clienţii noi nu încetează odată cu instalarea utilajelor, din  contră,  colaborarea   propiuzisă începe  cu  livrarea echipamentelor:

Asigurăm consultanță, service 24 ore din 24, piese de schimb și suport permanent prin dezvoltare de noi tehnologii. Sistem de monitorizare de la distanță și cu ajutorul unui telefon skype gratuit, astfel se poate începe imediat remediere problemelor chiar împreună cu operatorul de la mașină.

Colegii noștri încearcă să răspundă imediat la fiecare solicitare, ofertele sunt trimise într-o oră de la solicitare, în acest sens dezvoltăm în permanență sistemul informatic și sistemul de management.

La proiectarea utilajelor Varga Flexo criterile primordiale pe lângă obținerea unui tipar de calitate sunt: funcționare perfectă, construcție fiabilă, schimbare rapidă între lucrări, precum raportul cel mai optim de preț-calitate și fabricarea ambalajelor cu costuri minime. La fel de importante sunt și aspectele de manevrabilitate, de accesare ușoară și o construcție care să ajute cât mai mult operatorul. Monitorizăm și testăm în continuu noile tehnologii, pentru ca clienții noștri să dispună de cele mai moderne tehnologii.

Varga Flexo este certificat ISO 9001:2009 și ISO 14001:2005 și toate utilajele noi au Certificat CE și Certificat de Conformitate.