SERVICII

asistenta

Suport tehnic

Scopul nostru este de a oferi soluții complete pentru clienții noștri, credem că doar vânzarea unui produs nu este acoperirea nevoilor companiilor din industria tipografică. Este o piață în dezvoltare rapidă, care așteaptă multă flexibilitate de la toți cei implicați.

Unul dintre serviciile de bază este testarea mașinii de imprimare a clientului pentru a seta parametrii și pentru a optimiza procesul de imprimare.

Folosim diverse plăci de testare, dispozitive de măsurare și un software specializat pentru a stabili curba de compensare, pentru a verifica balanța de gri, densitatea cernelii și alte caracteristici importante atât pentru tipograf, cât și pentru noi ca producător de plăci.

Împreună cu plăcile și proof-urile livrăm clienților noștri un set de recomandări speciale cu privire la parametrii care trebuie respectați pentru a obține rezultate de bună calitate, iar la cerere putem oferi suport la tipar.

Noile structuri de ambalare și exigențele de calitate necesită soluții noi. Noile structuri de ambalare și exigențele de calitate necesită soluții noi. Din acest motiv, tehnicile de imprimare care necesită actualizarea flexografiei la imprimarea flexografică HD sunt dezvoltate în industria ambalajelor. Opririle mai frecvente ale mașinii sunt adesea asociate cu aceste modificări tehnice. 

Pentru a promova noile caracteristici tehnice împreună cu partenerii noștri, oferim clienților instruire la fața locului în utilizarea plăcilor de imprimare.

Ai nevoie de mai multe informații?

This website uses cookies. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.

kodak certified