Utilajele de imprimare flexografică imprimă materiale de ambalare flexibile.

Producția acestor utilaje este activitatea principală a Varga-Flexo SRL. timp de 27 de ani. Pentru a satisface o gamă largă de cerințe ale clienților, folosim cea mai recentă tehnologie la fabricarea utilajelor noastre compacte cu 8 culori cu tambur central.

Principalele caracteristici ale utilajelor noastre de tipar sunt: imprimare de înaltă calitate, fiabilitate, schimbare rapidă a bobinei și a lucrărilor, funcționare eficientă din punct de vedere al costurilor, rentabilitate rapidă a investiției, manipulare ușoară, accesibilitate ușoară și capace pentru mașini ușor de utilizat.

Sistemul electric este dezvoltat folosind ultimele noastre inovații tehnice. În fiecare dintre mașinile noastre sunt instalate comenzi PLC și controllere de PC industriale, angrenare cu servomotoare și terminale cu ecran tactil color.

Sistemul de monitorizare de la distanță online cu telefon Skype gratuit este un accesoriu pentru mașini, permițând suport gratuit și imediat de la distanță pentru operatorii mașinii, în cazul în care este nevoie de ajutor sau service.

Actualizările de software se pot face și direct de la sediul nostru din Budapesta. Software-ul nostru personalizat este proiectat pe baza cerințelor clienților.

Chiar și în configurația de bază, mașinile sunt echipate cu toate accesoriile suplimentare pe care le necesită utilajele de imprimare flexografică de înaltă calitate și economice.

Call us for more information!

This website uses cookies. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.

kodak certified